Landgraaf Koerier

Menu

Samenloop voor Hoop

Carnaval is voorbij, vakantievierders zijn terug van wintersport of warmere oorden en alles heeft zijn ritme weer gevonden. Dat ritme is voor de mensen van de organisatie van de Samenloop voor Hoop nooit weggeweest. Onafgebroken draaien de voorbereidingen op volle toeren. Zoals bekend vindt het evenement dit jaar plaats op 20/21 juni op Park ter Waerden. Aanvang en einde 13.00 uur.
Artiesten melden zich, de eerste informatieavond voor teams was een succes, voorzichtig worden er succesjes bij sponsoren geboekt, enz. Het belooft weer een sfeervol spektakel te worden!!!
De bekende polsbandjes zijn in de verkoop. Dit jaar zijn ze verkrijgbaar in groen, de kleur van de hoop. Ze zijn te koop voor € 2,– en te verkrijgen bij alle leden van de organisatie. Ook grotere bestellingen zijn geen probleem: daarvoor kan men terecht bij de penningmeester (Francois Sanders; info@la-armoire.nl). We hopen met zijn allen dat Landgraaf en omgeving heel snel “groen gaat kleuren”.
Een nieuw in te brengen onderdeel bij de Samenloop zal dit jaar een “Kindersamenloop” zijn. Gedurende 1-2 uur op zaterdagmiddag zullen ook kinderen de kans krijgen om hun bijdrage aan de sfeer van dit evenement te leveren. Nieuws hierover volgt.
Nu we het evenement naderen (nog maar goed 3 maanden) zit de organisatie dringend te wachten op definitieve aanmeldingen van teams. We horen uit alle hoeken en windstreken namen van teams die mee gaan doen. Echter, de daadwerkelijke aanmeldingen zijn er nog niet. Die zijn dringend nodig voor het plaatsen van bestellingen bij het KWF. Alle bestellingen zijn nl. afhankelijk van het aantal deelnemers. Een dringende oproep dus: alle teams worden verzocht zich zsm aan te melden bij een van de volgende personen: Mona Slob (monaslob@ziggo.nl), Riet Smeets (rietsmeets@ziggo.nl) of John Korver (johnkorver@home.nl).
Voor alle informatie kan men tevens terecht bij de voorzitter, Harry Erkens: erkensh@hotmail.com/06-14599332.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.