Landgraaf Koerier

Menu

PLUS zet de bloemetjes buiten

Klanten van PLUS Wetzels en Arts sparen vanaf 8 maart plantjes voor de gemeente landgraaf t.b.v openbare ruimte]. Klanten die voor hun eigen tuin of balkon willen sparen, zijn ook aan het goede adres bij hun PLUS supermarkt.

PLUS Wetzels en Arts is een lokaal betrokken supermarkt en wil daarom niet alleen haar klanten iets extra’s geven dit voorjaar, maar ook de lokale gemeenschap. Ondernemer Wetzels en Arts : “Vanuit onze lokale betrokkenheid vinden we het een mooi initiatief om gezamenlijk te sparen voor Gemeente landgraaf. Daarom hebben we een inzamelbox in de winkel gezet, waar klanten hun zegels kunnen doneren. Wij ruilen deze zegels in voor extra dozen lentebloeiers voor gemeente landgraaf.Zo maken we Landgraaf met elkaar een beetje kleurrijker.”

Actie
De actie loopt tot en met zaterdag 25 april.Klanten van PLUS Wetzels en Arts ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 35 zegels is de spaarkaart vol en kan deze bij de kassa ingeruild worden voor een tegoedbon. Op , vrijdag 8 en/of zaterdag 9 mei ontvangt de klant tegen inlevering van de tegoedbon gratis een doos lentebloeiers met dertig perkplanten. In een doos zitten tienwitte begonia’s, tien blauwe lobelia’s en tienrose petunia’s.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.