Landgraaf Koerier

Menu

Nieuw in Landgraaf

Creative Nails Marianne welke onlangs haar deuren opende is een gezellige, professionele nagelstudio, gelegen aan de Wilhelminastraat 7d te Landgraaf.
Marianne Stein is een gediplomeerd nagelstyliste waarbij u terecht kunt voor onder andere Gel- en Acrylnagels, dit kan met French of nailart in diverse designs. Ook kunt u hier terecht voor lakken met Gellack en een nagelbijtarrangement.
Kwaliteit en sfeervol vind ik een erg belangrijk aspect en doordat ik de mogelijkheid heb om de nagelstudio aan huis te houden, kunt u genieten van een behandeling in een relaxte en ontspannen omgeving waar alle tijd aan u besteed wordt. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje bubbels en last but not least, natuurlijk niet onbelangrijk, zijn de prijzen hierdoor ook meer dan schappelijk.
Of je nu gewoon voor een feest tot in de puntjes verzorgd uit wilt zien, eindelijk eens van het nagelbijten af wil of gewoon mooie verzorgde nagels wilt hebben zonder dat je ernaar hoeft om te kijken, ik ben van alle markten thuis. Probeer één van de vele behandelingen uit in de nagelstudio en bel vandaag nog voor een afspraak!

Kijk voor meer informatie op: www.creative-nails-marianne.nl of via facebook: www.facebook.com/creative.nails.marianne, ook kunt u me telefonisch bereiken via: 06-26094058. Creative Nails Marianne is alleen geopend op afspraak.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.