Landgraaf Koerier

Menu

Uniek concert André Rieu

Hoe kan de zomer beter starten dan met violen, prachtige muziek en een goed gevoel? Op zaterdag 18 juli vertoont JT Bioscopen het elfde zomeravondconcert van Nederlands meest bekende klassieke artiest: André Rieu. Voor slechts €12,50 is het door hem in het Vrijthof te Maastricht gespeelde concert via een satellietverbinding te bewonderen en beluisteren bij JT Bioscoop Parkstad.
Tickets à €12,50 zijn te koop via www.jt.nl of de JT app.
In 2015 geeft Rieu voor het elfde jaar op rij zijn traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht. André Rieu gaat het Vrijthof weer omtoveren tot een grote, romantische openlucht concertzaal en maakt er prachtige avonden van met vele hoogtepunten, zoals zijn beroemde Johann Strauss Orkest, zijn sopranen, tenoren en een aantal zeer speciale gasten. Bij JT Bioscopen geniet de bezoeker van een avond vol humor, muziek en emotie voor jong en oud.
Over JT Bioscopen
JT Bioscopen is de tweede bioscoopketen van Nederland met 21 bioscopen en heeft een rijke historie. JT Bioscopen is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. In 2014 zijn drie nieuwe locaties geopend: Hoorn, Hilversum en Eindhoven. Eind 2015 komt er tevens een nieuwe bioscoop in Alkmaar. Dit maakt JT Bioscopen het snelst groeiende bioscoopconcern in Europa.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.