Landgraaf Koerier

Menu

Het Tropical Marathon Kienevenement

Op zondag 12 Juli organiseren Fanfare St.Barbara G.A en Peter Cila Snijders een uniek kien evenement in het Streeperkruis: “ Tropical Marathon Kienen”.

Dit bijzondere evenement heeft naast het reguliere kienen veel meer in petto. De dag wordt gevuld met onder andere ontbijt, koud buffet en entertainment in de vorm van optredens van de gebroeders Kortizon en het nieuw opkomend talent Guus Niesing. Verder zijn er extra pauze kaarten te koop. Naast de grote reguliere pauzes komen er ook genoeg kleine pauzes om even de benen te strekken. Ook wordt er tijdens het kienen iets unieks georganiseerd onder het motto” Gun je buurvrouw ook iets”. Iedereen die een prijs wint, mag uit een verrassingsdoos een kleinigheid grabbelen voor haar kien buurbrouw.

Het kienen start om 10.00 uur en er worden 32 rondes gespeeld. Entree bedraagt 50 euro en hiervoor ontvangt u 2 series, ontbijt, 2x koffie/thee, koud buffet en live entertainment.

Voor de mensen die niet alle 32 rondes volhouden om te kienen maar toch graag mee willen doen, bieden we nu een zomer deal aan. Er bestaat nl. de mogelijkheid om alleen aan het 2e gedeelte van de kienmarathon mee te doen. U begint dan vanaf 16.00 uur mee te doen tot 20.00 uur. U betaald dan voor 1 serie 25 euro en u mag deelnemen aan het koud buffet.
Deze zomer deal is wel alleen geldig in de voorverkoop op onderstaande adressen !!

Cila Snijders, Op de Heugden 93, Landgraaf
Partycentrum Streeperkruis, Streeperstraat 66, Landgraaf

Op de dag zelf kunt u ook een kaartje kopen maar dan wel op eigen risico want er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus ons advies is wees op tijd en verzeker u in de voorverkoop van een entreekaart ,want vol is vol !!!!!!!!

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.