Landgraaf Koerier

Menu

Meer culturele bagage

In de eerste schoolweek hebben ruim 2800 leerlingen van de Landgraafse basisscholen een vrolijk gekleurd rugzakje ontvangen. Deze tassen zijn een initiatief van cultuurcoach Ghislaine Lebens in samenwerking met de culturele instellingen in Landgraaf. De divers gekleurde tasjes zijn gevuld met uiteenlopende brochures met nieuw cultureel aanbod in Landgraaf. Dit gezamenlijke aanbod bestaat uit een divers palet van activiteiten zoals graffiti, toneellessen, gitaar- tot danslessen. De leerlingen en ouders zijn zo in één keer geïnformeerd over wat er in Landgraaf allemaal te doen is op kunstzinnig en cultureel gebied.

Het eerste rugzakje is overhandigd aan Roman Koolen, leerling van groep 6 van basisschool An d’r Put. Hij heeft namelijk het logo ontworpen dat op het tasje is afgedrukt. Het logo staat voor de Landgraafse culturele instellingen en zij zijn een samenwerkingsverband met elkaar aangegaan onder de naam ‘CLICK!’.

Naast het rugzakje en de brochures is er ook een facebookpagina met de naam ‘CLICK!’. Op deze wijze kan iedereen op een eenvoudige manier checken wat er allemaal te doen is in Landgraaf op cultureel gebied!
‘CLICK!’ is een initiatief van: Vrije Akademie ZOM , Bibliotheek Landgraaf, Muziekschool Landgraaf, Oefenbunker, Slide dans, Stichting Poëzie Festival Landgraaf en Theater Landgraaf.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.