Landgraaf Koerier

Menu

Harmonie Laura steunt SR15

Kom zelf in actie voor SR15 en bouw mee aan de toekomst van kinderen in conflictgebieden! Dit kun je doen door op 18 en 19 december deel te nemen aan een 24-uur durende repetitie. Je mag tijdens deze 24-uur zelf aangeven hoelang en welk uur je zou willen deelnemen.
De peuter op het strand, de kinderen langs het spoor en op de weg, gevlucht op zoek naar veiligheid. Een betere toekomst, weer kind zijn. Wat als het onze kinderen zijn? Je kunt nu iets doen! Kom in actie en bouw mee aan de toekomst van kinderen in conflictgebieden!

Je neemt deel door minimaal twee uur te repeteren en mee te spelen tijdens het concert. Per uur deelname laat je sponsoren door zoveel mogelijk mensen. Dit bedrag gaat naar Serious Request 2015.
Iedereen die noten kan lezen en een blaasinstrument of slagwerk (binnen har-monie/fanfarebezetting) speelt, kan meedoen aan deze actie.
De actie begint op 18 december om 20 uur en eindigt op 19 december om 20 uur en vindt plaats in MFC De Grous te Stein. Op zaterdag tussen 19 en 20 uur geven we met alle deelnemers een concert!
Je wil graag meedoen? Dan laat het ons aan en kijk op onze site (zie on-der).Speel je geen instrument, maar wil je wel sponseren? Dat kan ook! Kom dan langs als bezoeker en geef een vrije gave. Indien je bedrijfsmatig wil bij-dragen dan horen we dit ook graag.

Laat je sponsoren door familie, vrienden, buren en bekenden en haal een zo groot mogelijk bedrag op.
Check www.stmartin.nl/sr15 voor meer informatie en geef je nu alvast op. Muziek maak je met elkaar én voor elkaar!

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.