Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwe tenues BDC ’90

Sponsoring nieuwe tenues voor HV. BDC ’90.

Het heren team van handbalvereniging BDC’90 is al sinds begin augustus bezig met de voorbereiding. Met frisse moed werd voor het nieuwe seizoen hard getraind en werd het voor de trainers duidelijk wat voor vlees zij in de kuip hadden.

Vanaf oktober is de handbalcompetitie begonnen. Door de twee sponsoren JTS Totaalbouw en Bouwbedrijf M.M.C. Moonen uit Landgraaf was het mogelijk om het heren team in geheel nieuwe tenues  te steken.

Bovenste rij: Frank Coervers, Sam Haan, Wout van Haaren, Roelant Gerrits, Mathieu Driessen, Boy Poismans.

Middelste rij: Bart Pepels, Joost Banken, Alan van Megen, Maarten Paulssen, Jeffrey Klippelaar, John Jonkers en sponsor Maurice Moonen.

Onderste rij: Roy Wijns, Erwin Jacobs, Robert-Jan Meinster, Enrico Casino, Pim Pantus en Jason van Megen.

Momenteel staat het team, onder leiding van Frank Coervers en Bart Pepels, op vier punten achterstand van de nummer 1. Hierdoor is alles nog mogelijk en belooft het een spannend seizoen te worden. De ploeg kan zeker in de thuis wedstrijden toeschouwers gebruiken. Dus als u thuis zit op zondagmiddag; om de week in Sporthal Strijthagen speelt BDC’90 een wedstrijd, met soms een uitzonderingen in sporthal de Baneberg.  Elke wedstrijd telt mee voor het behalen van de titel! Neem ook eens een kijkje op de site (www.hvbdc.nl) of op de Facebook pagina van Hv BDC’90.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.