Landgraaf Koerier

Menu

Kerstgala fanfare Abdissenbosch

Op 12 december vindt het 9e Kerstgala plaats van de Fanfare Abdissenbosch in “de Residentie”. Aanvang  19.00 uur.  Zaal open 18.15 uur. Entree  € 10,-

Medewerking aan dit Kerstgala wordt verleend door: – Mirjam Erkens – sopraan. Zij dirigeert sinds 2003 het Gemengd Koor St.-Caecilia Hulsberg. In het dagelijks leven is zij verbonden aan de Schunck Muziekschool Heerlen, alwaar zij dirigent is van het kinderkoor en cursussen klassieke muziek beluisteren doceert. Regelmatig verleent Mirjam Erkens als sopraan haar solistische medewerking aan concerten en projecten in zowel binnen- als buitenland.

Raoul Reimersdal – bariton.

De lyrische bariton Raoul Reimersdal uit Brunssum kwam pas op 20-jarige leeftijd in aanraking met zang en klassieke muziek. Dit heeft hem zo aangetrokken dat hij deze passie na afronding van zijn rechtenstudie heeft voortgezet aan het conservatorium. Vanaf 2009 tot 2015 studeerde hij klassieke zang en opera bij Frans Kokkelmans in Maastricht. Bij diverse koren treedt hij regelmatig als solist op.

- Bibi Ortjens – sopraan. Volgens haar zangdocent een groeibriljant.

- Jeugdensemble Ubach over Worms o.l.v. Miriam Rovers en

- Fanfare Abdissenbosch o.l.v. Jos Kuipers. Voor de pauze zullen alle artiesten solistisch optreden en na de pauze diverse keren samen met de Fanfare Abdissenbosch.

Het concert beloofd een grote variatie van kerstliederen, aria’s en liederen uit de operette, opera en musicalwereld te worden.

 Voorverkoop: De Residentie”, Bernadettelaan 57, Groenstraat 147.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.