Landgraaf Koerier

Menu

Pelgrimswandeling

Dekenale Pelgrimswandeling op zaterdag 5 maart 2016

Geef dit jaar de vastentijd een speciale invulling en doe mee met de pelgrimswandeling met als thema “Water, bron van alle leven”. Het klinkt misschien vreemd. Al lopende , staan we stil bij wat we kunnen betekenen voor mensen in nood, speciaal in Oeganda en in Sierra Leone. Juist in deze tijd is dat hard nodig. Zaterdag 5 maart 2016 om 11.00 uur vertrekken wij bij de St. Josephkerk, Dr. Cl. Meulemanstraat te Heerlerbaan en lopen dan een mooie route van ongeveer 1 uur. Iedereen is welkom !!

Voor jongeren is er een  Pelgrimstocht in spijkerbroek, een leuke wandeling met creatieve opdrachten, samen met leeftijdgenoten praten over je verantwoordelijkheid voor een duurzame samenleving. (info:hvrehen@ziggo.nl)

Bij terugkomst is er in de ontmoetingsruimte van de St. Josephkerk een gezellig samenzijn onder het genot van een broodje en koffie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een pelgrimsgebed. Uw vrije gave is welkom voor het project Voldoende voedsel voor families in Katakwi, Oeganda van Vastenactie Nederland. De vastenperiode laat ons groeien en leert ons delen, in die zin, is het fijn als u iets meeneemt voor in de levensmiddelenmand.  Deze is bestemd voor de minderbedeelden in verschillende parochies.

U kunt zich opgeven bij: Ans Houben, tel.045-5412448; e-mail: ajhouben@hetnet.nl

Hanny van der Wouw- Vrehen, tel. 045-5322181; e-mail; hvrehen@ziggo.nl

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.