Landgraaf Koerier

Menu

Still Life

 Zondag 28 februari 2016 wordt de film ‘Still Life’ in Theater Landgraaf vertoond.

Ambtenaren zijn er in vele soorten: het werk van de ambtenaar in deze film is het vinden van nabestaanden van mensen die in alle eenzaamheid zijn gestorven. John May doet dat met precisie en toewijding en ook met plezier: het is geen treurige film. Hij doet soms denken aan Charlie Chaplin. Als zijn afdeling moet bezuinigen en hij ontslagen wordt, stort hij zich op zijn laatste zaak om die rond te krijgen. Hij ziet dit als een ultieme uitdaging. Dit keer is de overledene een oude man en John moet tientallen jaren terug graven in diens verleden. Het wordt een bevrijdende reis en hierdoor lukt het hem ook zijn eigen leven weer op te bouwen. Hij komt langzaam uit zijn isolement.

Eddy Marsan speelt op indrukwekkende wijze hoofdpersoon John en laat zien welke dingen het leven precies de moeite waard maken.
Pasolini (ook succesvol als producent van The Full Monty) kreeg voor deze film de Prijs voor Beste Regie op het filmfestival van Venetië.

Gezeten aan gezellige bistro-tafeltjes, onder het genot van een drankje, kunt u genieten van het prachtige acteerwerk door Eddy Marsan. Om 20.00 uur begint de film. De entree bedraagt slechts € 6,-. Reserveren: info@theaterlandgraaf.nl / tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur).

 

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.