Landgraaf Koerier

Menu

Lenteconcert Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen

Op vrijdag  22 april aanstaande  organiseert  Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen haar lenteconcert in de Harmoniezaal  aan het Sunplein.  De zaal opent om 19.30 uur haar deuren voor de toehoorders en het concert begint om 20.00 uur. Het publiek wordt door beide korpsen getrakteerd op HAFA-muziek van hoog niveau.

Harmonie St. Caecilia Nieuwenhagen zal om 20.00 uur als eerste het podium betreden. De harmonie, onder leiding van haar dirigent, de heer Jos Zegers, zal een geheel nieuw programma ten gehore brengen. Onder andere de werken: “ Symphonic Metamorphosis” van componist Philip Sparke, ´Star Wars Saga” van componist John Williams, “Hymne a la Musique” van componist Serge Lancen worden uitgevoerd.

Na een korte pauze zal  gastvereniging Fanfare St. Cecilia Ubachsberg het lenteconcert voortzetten. De fanfare, opgericht in 1909, staat onder de vakkundige leiding van de heer Georges Moreau. In het verleden heeft de fanfare grote muzikale successen mogen vieren waaronder 2 maal de Limburgse en Nederlandse titel in de concertafdeling. Het 50-koppige orkest zal u laten genieten van prachtige muziek.

Zoals u van de Harmonie gewend bent, belooft het weer een prachtige muziekavond te worden. Beide muziekkorpsen hopen u dan ook in grote getale te mogen begroeten op vrijdagavond 22 april in de Harmoniezaal.

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.