Landgraaf Koerier

Menu

Judoka’s gehuldigd

Tijdens de kyu-examens heeft Nippon Waubach 3 leden gehuldigd.

Tim Hondong voor het behalen van de 1e Dan Judo en Tom Schiefer voor het behalen van de 3e Dan Judo. Beiden zijn met een heel goed resultaat geslaagd.

Tim is sinds 2005 lid van de vereniging en slaagde in december 2010 voor de bruine band.

Dit is het laatste examen die binnen de vereniging afgenomen kan worden. Samen met zijn judopartner Rik Snijders bereidde hij zich voor op het mooiste Dan-examen. De mooiste in die zin omdat na jarenlange judotrainingen de felbegeerde zwarte band in je bezit komt. De  zwarte band krijgt immers niemand kado. Daar gaan een flink aantal jaren voorbereiding aan vooraf.

Tom Schiefer, lid sinds 1997 slaagde in mei 2013 voor zijn 2e Dan en de nieuwe uitdaging om de 3e Dan te halen liet niet lang op zich wachten. Samen met zijn judopartner Rik Reijnders had Tom zich heel goed voorbereid. Hij liet een mooi examen zien en slaagde dan ook terecht met een heel goed resultaat.

Naast de Dan-huldigingen werd Jeffrey Hanssen gehuldigd voor het behalen van de gouden medaille die hij op de Limburgse Judokampioenschappen in Roermond behaalde. Jeffrey werd kampioen in de gewichtsklasse tot 80 kg.

Foto:

V.l.n.r. Jeffrey Hanssen, Tim Hondong, Tom Schiefer, Rik Reijnders en Jan Pijls

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.