Landgraaf Koerier

Menu

NIMO zoekt nieuwe leden

NIMO 1 was afgelopen zeer succesvol in de landelijke A-Klasse en ook dit jaar was de seizoensstart enorm succesvol. Ondanks dat door de verhuizing naar Kerkrade enkele belangrijke pionnen vertrokken zijn liet het team zich meteen gelden in het nieuwe thuisbad; d’r Pool in Kerkrade. Onder andere Overwinningen van Nikki Smeets, Janina Beckers, Jylano Nahr, Carolien Beckers en Raphael Krichel zorgden ervoor dat het team voorlopig op een 3e plek in de landelijke competitie terechtkomt. Een fantastisch resultaat en opnieuw is NIMO de beste Limburgse ploeg in de nationale competitie! Een beloning voor hoofdtrainer Math Smeets maar ook zeker voor de nieuwe trainers: Tommy Kamnarovski en Natasha Hartman.

Het 2e team begon ook prima aan de districtscompetitie en ziet zich voorlopig op een 5e plaats terecht komen. Indrukwekkend was het optreden van de in bloedvorm verkerende Audrey Vreuls. Ze won de 100m rugslag met een enorme voorsprong op de rest van het veld. Ook de jonge Bente Cremers behaalde een zeer mooie overwinning.

Met bovenstaande prestaties bevestigde NJIMO haar status als Limburgs nr.1!

Heb jij ook interesse om te komen zwemmen in een superteam waar naar de sportieve prestaties, gezelligheid en activiteiten buiten het zwemmen ook zeer belangrijk zijn! Stuur een mail naar info@nimolandgraaf.nl en kom eens 2 weken gratis meetrainen om te kijken of zwemmen jouw nieuwe sport wordt! Als je minimaal je A-diploma hebt ben je welkom!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.