Landgraaf Koerier

Menu

Ga mee op IVN Natuurontdekkingsreis Parkstad!

Elke Parkstedeling zal zich wel eens verrast voelen als hij door de regio Parkstad fietst, wandelt of rijdt over de groene omgeving. De afdelingen van het IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, en het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg uit de regio Parkstad nodigen je uit om in 2017 eens écht kennis te maken met de veelzijdige natuur in de regio. Kom mee op natuurontdekkingsreis!

We nodigen iedereen uit die kennis wil maken met, en opdoen in, de natuur van Parkstad om deel te nemen aan de IVN Parkstadnatuurontdekkingsreis. Gedurende 2017 ga je 9 keer op zaterdagochtend mee op excursie. Elke keer in een ander natuurgebied in Parkstad. Tijdens 10 lezingen of workshops op een dinsdagavond maak je kennis met telkens een ander aspect van de natuur: diersporen, winterknoppen aan takken, bijzondere planten, bijen, water, flora uit de eigen omgeving, vleermuizen, paddenstoelen en het land van kalk.

De bijeenkomsten starten op 7 februari met een inleiding en eindigen op 11 november met de afsluiting. Er is geen voorkennis vereist alleen interesse, nieuwsgierigheid en enthousiasme! De kosten voor de natuurontdekkingsreis bedragen € 74,- inclusief lidmaatschap voor 1 jaar van het IVN. Je kunt je opgeven via www.ivn.nl/limburg of bel naar 0475-386460. Er kunnen maximaal 30 mensen deel nemen dus schrijf je snel in!

Vriendelijk groetend namens de 8 IVN afdelingen uit parkstad en de Kring Heerlen van het Natuurhistorisch Genootschap Limburg.  

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.