Landgraaf Koerier

Menu

Karatevereniging Kan-Ku wenst u een Voorspoedig Nieuwjaar

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Als vereniging kijken wij terug op een sportief 2016, waar zowel junioren alsook senioren een prachtige verdedigingssport beoefenen. Dit jaar werd er een groot Europees Kampioenschap georganiseerd, waren er enkele toernooien in binnen en buitenland, werden enkele demonstraties gegeven, en stond het jaarlijks terugkerend trainingskamp en de barbecue op het programma.

Op Zaterdag 10 december jl. werden de examens afgenomen, en kregen enkele Karateka’s een andere kleur slip op hun band (obi), en sommige mochten hun kleur band omruilen voor een andere kleur.  Proficiat met jullie prestaties.

Woensdag 21 december jl. was de laatste training van dit jaar. Deze mochten de jeugdleden afsluiten met een hindernisparcours spel.

Karatevereniging Kan-Ku wenst iedereen fijne Kerstdagen en de Beste Wensen voor 2017 in goede gezondheid en met veel sportiviteit.

Voor inlichtingen en informatie over deze verdedigingssport of de karatevereniging Kan-Ku uit Landgraaf kunnen belangstellenden terecht op website www.kanku.nl  of vind ons op facebook. Tijdens de trainingen kan men altijd een kijkje komen nemen.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.