Landgraaf Koerier

Menu

Successen Simson Jeugd duren voort

Zondag 29-1 namen een aantal worstelaars deel aan de Rheinland Meisterschaften in Hückelhoven. Onder begeleiding van coaches Frans Tilburgs en Alex Paulanyi ( zaterdag tijdens hetzelfde toernooi, maar dan voor senioren, goed voor een 3e plaats in zijn klasse tot 66 kg) werd er weer vol overgave geworsteld.

Voor Lennon Curvers was dit zijn allereerste toernooi. Hij is pas een aantal maanden bezig maar laat nu al zien dat hij goed op weg is. Vol enthousiasme gaat hij de mat op en laat zien wat hij nu al in zijn mars heeft. Deze keer nog geen winst voor hem maar wel een verdiende 5e plaats!

Sem Holtkamp komt steeds meer op dreef. Zijn eerste wedstijd weet hij met 12-0 te winnen. Zijn tweede partij wordt een gelijkspel en verliest hij jammer genoeg doordat zijn tegenstander het laatste punt maakt. Sem wordt knap 3e op dit toernooi.

Thijmen Lin heeft sterke tegenstanders in zijn gewichtsklasse. Hij worstelt een prima toernooi en behaalt aan het eind van de dag een meer dan verdiende mooie 3e plaats.

Justin Kloek worstelt iedere week beter en je ziet de vooruitgang. 

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.