Landgraaf Koerier

Menu

HART VOOR DE KAKERT?!!

In de wijk de Kakert in Landgraaf zijn in samenwerking met de Gemeente, Heemwonen en het BWK een 3-tal buurtwerkgroepen opgezet. Namelijk: De Werkgroep Communicatie, De Werkgroep Activiteiten en de Werkgroep Buurtparkje. Deze werkgroepen bestaan allemaal uit vrijwilligers die de Kakert een warm hart toe dragen.  De bedoeling hiervan is dat het in de wijk de Kakert weer leuk wonen wordt.

Dat het een bruisende wijk gaat worden, waar iedereen elkaar met respect behandeld en waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Er zijn al een aantal dingen gebeurd. Er is door de werkgroep Communicatie een Veiligheids Whatsapp groep opgezet. Door de werkgroep Activiteiten is er al voor het 2e jaar op rij een succesvolle paas activiteit georganiseerd voor de allerkleinste buurtbewoners en wordt al voor het 3e jaar op rij een heel leuke en gezellige straatspeeldag georganiseerd voor alle buurtkinderen.

De werkgroep Buurtparkje heeft ook niet stil gezeten. In de week voor Pasen is er in het buurtparkje een schoonmaakdag georganiseerd. Hierbij is het parkje ontdaan van zwerfafval en er zijn bordjes met spreuken erop door de kinderen van de Buurtclub de Molt gemaakt. Deze bordjes zijn in het parkje geplaatst. Hopelijk wordt er nu door alle buurtbewoners 2x nagedacht als men de hond uitlaat in het parkje of afval op de grond wilt gooien.

Hopelijk wordt hiermee een beetje zelfbewustzijn gemaakt. Verder staat er nog een activiteit op de planning bij het buurtparkje gelegen aan de Moutweg. Er wordt namelijk een rommelmarkt georganiseerd op 20 mei a.s. van 11.00 tot 16.00 uur. Er kunnen tafels gehuurd worden voor € 15,00.  Tevens zullen er deze dag frisdrank, koffie/thee met vlaai en voor de kinderen suikerspin en popcorn verkocht worden. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van het buurtparkje.

Dus draagt U de Kakert een warm hart toe? Wilt U ook weer een gezellige activiteit in de Kakert? En heeft U bovendien nog wat rommelmarkt spullen staan?

Huur dan snel een tafel!

Meer info: yvonnesenden1979@outlook.com

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.