Landgraaf Koerier

Menu

Voorjaars Kampioenen bij RKSV Sylvia

Liefst 3 teams van de jeugdafdeling van RKSV Sylvia wisten in het voorjaar het kampioenschap te behalen in hun klasse. Een geweldige prestatie van alle teams, waar wij als jeugdafdeling dan ook heel erg trots op zijn.

RKSV Sylvia O11-1 kampioen

RKSV Sylvia O9-1 kampioen

RKSV Sylvia O9-2 kampioen

Naast de kampioenschappen vd O9-1 en O11-1 wist ook ons jongste team de O9-2 kampioen te worden in hun klasse. Een geweldige prestatie vd kids en leiders. Het eerste jaar op een half veld en meteen na een gewenningsperiode kampioen worden in het voorjaar. Daarnaast is het nog mooier dat ook zij ongeslagen kampioen wisten te worden door alle wedstrijden winnend af te sluiten. De kids vierden het kampioenschap uitbundig in de kantine met friet/frikandel en natuurlijk kregen ook zij een kampioensmedaille van de jeugdcommissie Tevens hadden de ouders een mooie verrassing voor de kids, te weten het kampioens t’shirt en de beker.

De kampioensploeg bestaat uit: Taeke de Boer, Milan Drabbe, Jashon de Vries, Ryan van Meerten, Niek van Limbeek, Marijn van der Zwaag, Djanayro Jacobs, Celina de Groot, Quintin Loontjens, Eros van Zundert, Dyan van Mil en de leiders: Bas Drabbe en Peter de Boer.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.