Landgraaf Koerier

Menu

Open Dag JeugdTheater Landgraaf

Zondag 17 september is de Open Dag van de Jeugdtheaterschool Landgraaf.

De Open Dag is een dé ideale manier voor beginners om kennis te maken met toneelspelen en om sfeer te proeven in Theater Landgraaf.

Er worden zondag 17 september twee workshops drama gegeven:

De eerste workshop begint om 10.30-12.00 uur (inloop: 10.15 uur) bedoeld voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar. De tweede workshop begint om 13.00 tot 14.30 uur (inloop : 12.45 uur) bedoeld voor jongeren vanaf 12 t/m 21 jaar. Deelname aan de workshops is gratis. Ook (groot)ouders zijn welkom.

Na de workshops is er tijd om vragen te stellen. Je krijgt meer informatie over de verschillende cursusgroepen, die ingedeeld zijn naar leeftijd én interesse (musical of toneel). Wij bekijken dan samen in welke lesgroep je het beste past, wanneer de lessen zijn en hoe laat. Daarna kun je een  (proef)les volgen in de lesgroep om kennis te maken met je docent en leeftijdsgenoten.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.