Landgraaf Koerier

Menu

Olympia actief in Mainz

Op zondag 15 oktober hebben het duo Nanja Adema en Renée Hamers en het trio Kelly Kusters, Claudia Kohnen en Luna Aussems deelgenomen aan de wedstrijd om de ‘Gutenberg Acro Pokal’ in Mainz. Aan deze wedstrijd deden teams uit meerdere landen mee, waaronder Engeland, Schotland, India, Italië , Moldavië, Nederland, Zwitserland en Duitsland. Het trio Kelly,  Claudia en Luna trad als eerste voor het voetlicht met de tempo-oefening, die goed verliep en werd beloond met een score van 24.150, goed voor de 1ste plaats. Daarna was het duo Renée en Nanja aan de beurt met de balansoefening. Ook deze verliep goed en leverde de dames een score op van 23.490, waarmee ook zij een 1ste plaats afdwongen. Na de eerste oefeningen konden de deelnemende Olympiateams al met een trots gevoel terugkijken op de geleverde prestaties. Een aantal uren later moesten beide teams nog een tweede oefening laten zien. Er was dus genoeg tijd om te relaxen, maar vooral om te kijken naar de andere teams en hiervan te leren. Het trio Luna, Kelly en Claudia gingen de vloer op om de balansoefening te turnen. Deze verliep uitstekend en leverde de dames de bijzonder fraaie score op van 25.110, wederom goed voor de 1ste plaats. Daarna turnde het duo Renée en Nanja hun tempo-oefening. Deze ging redelijk goed en werd door de jury beloond met 22.700 punten, goed voor een mooie 3de plaats. Al met al hebben de teams een super wedstrijd gedraaid tijdens dit weekend, waarin ze beloond werden met 4 medailles, 3 keer goud en 1 keer brons. De dames kunnen dan ook met trots terugkijken op een uitstekend geslaagd weekend.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.