Landgraaf Koerier

Menu

Trainers Nippon Waubach slagen voor opleiding Judoleraar A

Rik Reijnders en Marcel Scholtz, beide trainer bij Nippon Waubach hebben de opleiding Judoleraar A positief afgesloten.

 De opleiding richtte zich op het afstemmen van het eigen sporttechnisch beleid op dat van de vereniging/sportschool, het zelfstandig plannen, verzorgen en evalueren van lessen en trainingen aan jeugd en volwassenen op kyugraadniveau en het afnemen van kyugraadexamens (witte band t/m bruine band).  Omdat Rik en Marcel al in het bezit waren van Jeugd Judoleider konden zij de opleiding verkort volgen. Op respectievelijk 5 en 7 jarige leeftijd hebben zij hun eerste judostappen bij Nippon Waubach gezet. Inmiddels dragen zijn de 3e Dan Judo en geven vanaf 2012 judoles. Het bestuur is zeer tevreden op de manier hoe zij aan de kinderen judoles geven en is dan ook trots dat Rik en Marcel nu gediplomeerde Judoleraar A zijn. Beiden zijn tijdens de kyu-examens gehuldigd.

Foto: Roy Duijkers , Rik Reijnders, Marcel Scholtz, Fred Pijls en Jan Pijls

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.