Landgraaf Koerier

Menu

St. Maartensfeest in een nieuw jasje!

Op zondag 12 november start onze parochie met een nieuwe invulling van het Sint Maartensfeest. Het feest zal nu beginnen om 18.00 met een toneelstuk over Sint Maarten in de H. Hart van Jezus kerk (Hoogstraat). Dit zal worden uitgevoerd door kinderen van de basisscholen Op gen Hei en Wereldwijs.

Na afloop van het toneelstuk worden we buiten op een gezellig versierd kerkplein ontvangen door Scouting Tarcisius en de Heidelichtjongeren (de jongerengroep van de H. Hart parochie). Er zullen spelletjes en een speurtocht rondom de kerk worden georganiseerd en natuurlijk zullen de broodjes en de warme chocolademelk niet ontbreken. De kinderen moeten natuurlijk hun lampionnetjes meebrengen, deze hebben namelijk een belangrijke functie gedurende dit feest. Al met al maken we er een groot kinderfeest van!

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.