Landgraaf Koerier

Menu

Filmavond bij de Heemkundevereniging Landgraaf

Op donderdag 7 december a.s. om 19.30 sluit de Heemkundevereniging Landgraaf in het Parochiehuis (ingang An de Voeëgelsjtang 12) haar jaarprogramma af met een filmavond.

Wat valt er te zien? Gestart wordt met een film over de Mei-jongens Nieuwenhagen uit 1972. Daarna volgt een film met oude beelden van de mijn Willem Sophia die ons aan het mijnverleden laat proeven. Geen mijn uit Landgraaf maar wel prachtige beelden. Afgesloten wordt met een film waarbij  een wandeling voor oud-Waubach wordt gemaakt. Deze wandeling is indertijd gemaakt met en toegelicht door de plaatselijke historicus Hein Goossens zaliger.

Zoals gebruikelijk is de toegang tot deze activiteit van de Heemkundevereniging gratis. Nog op zoek naar een kerstcadeau? In de pauze of voor of na de avond is er ook altijd gelegenheid om nog boeken van de Heemkundevereniging aan te schaffen.

Foto: Nu Grensstraat vroeger Onderste Straat in Waubach

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.