Landgraaf Koerier

Menu

Karatevereniging Kan-Ku wenst u prettige feestdagen

Het jaar 2017 loopt weer langzaam naar het eind. Als vereniging kijken wij terug op een geweldig en sportief jaar. Er waren verschillende activiteiten, zowel groot als klein. Zo werd door Kan-Ku het Open EK 2017 georganiseerd, waaraan vele deelnemers zowel uit het binnen als buitenland deelnamen. Volgde enkele karateka’s stage’s, en stond het jaarlijks terugkerend trainingskamp in Posterholt, en de barbecue op het programma. Wat nieuw is, is de gezamenlijke training op woensdag, waarbij de jeugd en volwassenen samen trainen. Nieuwe leden ( vanaf 6 jaar ) zijn ook in het nieuwe jaar van harte welkom.

Het is altijd mogelijk enkele proeflessen te volgen. Hopelijk tot ziens in onze Dojo.

Karatevereniging Kan-Ku wenst iedereen fijne Kerstdagen en de Beste Wensen voor 2018 in goede gezondheid en met veel sportiviteit.

Voor inlichtingen en informatie over deze verdedigingssport of de karatevereniging Kan-Ku uit Landgraaf kunnen belangstellenden terecht op onze website www.karateverenigingkanku.nl of vind  Karatevereniging KanKu Landgraaf op facebook.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.