Landgraaf Koerier

Menu

Porclameren Jeugd prins Desley 1 van C.V. d’r Sjtee Uul.

Vrijdag 17 november is door c.v d’r Sjtee Uul en Stads Prinsenpaar Perry en Claudia Jeugdprins Desley geproclameerd. Na het aftreden van Jeugd Prinses Tessa I was het tijd om met een act van de jeugdleden van C.V. d’r Sjtee Uul de nieuwe jeugdprins te proclmeren.

Dit is Desley I (Riterbeks).

Na de proclamatie van Jeugd prins Desley was er een optreden van DJ Danny en was het nog lang gezellig met de Tritoler Teufel.

Jeugd Prins Desley wordt 13 december 11 jaar is woonachtig in het Lauradorp zijn grootste hobby is het voetvballen bij OUW”02”in het tem JO 13-3.

Zijn zus Abigail is in 2015 jeugdprinses geweest en zijn vader Frank is in 1998 Prins van C.V. d’r Sjtee Uul geweest.

Dit was Desley  grootste inspiratie om ook prins te willen worden. Sinds zijn geboorte zat Desley  bij de vriendengroep de lampenkappen. Desley’s grote droom was altijd al om jeugdprins te worden samen met de Stadsprins .Zijn  droom is uitgekomen en  mag zelfs met het 1ste  Stads prinsenpaar van Landgraaf Perry en Claudia boven op de wagen staan  in twee optochten. 

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.