Landgraaf Koerier

Menu

Uitreiking Sjeeter Grieënlächer

Met groot genoegen heeft d’r Prinse-Road Schaesberg de eer u uit te nodigen voor de uitreiking van d’r 14e Sjeeter Grieënlächer. Een comité onder leiding van de erevoorzitter en senator van d’r Prinse-Road en tevens de 1e drager van d’r Sjeeter Grieënlächer, Jo Storms, heeft gedurende de afgelopen maanden intensief overleg gevoerd. Uiteindelijk werd  unaniem gekozen voor Schutterij St. Hubertus. Zij worden toegevoegd aan de indrukwekkende lijst van dragers, o.a. Bargoensclub ’t Keieskwieëste, Jacques Schiffelers, Jan Smeets, Guido Dieteren, Sjef van Ooyen, de Koetsche Gruskes, de gezamenlijke verenigingen van Rimburg en vorig jaar viel de Heemkunde vereniging deze eer ten deel.        

Wij nodigen u graag uit om op zaterdag 20 januari a.s. de feestelijke uitreiking van deze orde bij te wonen. De uitreiking vindt plaats in Café d’r Sjutt, Markt 30 te Landgraaf-Schaesberg.

De avond start om 20.11 uur, dan zal op bijzondere wijze de onderscheiding van d’r Sjeeter Grieënlächer aan Schutterij St. Hubertus worden aangeboden.

Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs.

Wij hopen dat wij u op zaterdag 20 januari  2018 mogen begroeten.

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.