Landgraaf Koerier

Menu

Prins Fer 1

Tijdens een druk bezochte proclamatie op 6 januari is bij De Wespelle de nieuwe heerser uitgeroepen. Halverwege de avond hield president Andre Dadziak een kort verhaal ter introductie van de nieuwe prins. Daarna kwam de nieuwe heerser van het Wespellerijk van achteruit de zaal naar binnen als Prins Fer d’r ieeste!

Prins Fer d’r ieeste is geboren in Kerkrade en woont al 11 jaar op de Broekhuizenstraat in Rimburg. Fer is 52 lentes jong en is getrouwd met Miriam. Samen hebben zij twee kinderen, Christina en Dion.

Fer is werkzaam bij Heuschen en Schrouff en is hij koster in de kerk in Rimburg. Het carnavalsgeruis zit hem in het bloed! Zo gingen vijf prinsen hem voor in de familie en is zijn zoon jeugdprins geweest. Daarnaast is Fer al tijden lid van de elvenraad. Een echt carnavalsmens dus!

De avond van de proclamatie werd gevuld met diversen optredens. Zoals elk jaar werd de avond geopend met Dansmarieke Kim gevolgd door optredens van sjpasskapel Oam Zat, Die Stube Buben, Buut Peter Vaessen en Kartoesj. En afsluitend verzorgde de Oad prinsen van Rimburg weer een spectaculair optreden.

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.