Landgraaf Koerier

Menu

AVFA Financieel Advies sponsort BC Trilan 7 & 8!

Ook voor de komende twee seizoenen mochten wij als vereniging AVFA Financieel Advies als sponsor verwelkomen. Voor twee teams weliswaar!

Trilan 7 speelt dit jaar mee in afdeling 3 van de regiocompetitie en verdedigt de twee plek met een voorsprong van 4 punten op BC Weert ’67 3. Dit team wordt gevormd door Chris Wachelder, Jasper Roos, Hugo Kuijpers, Dunja Winands-Smeets en Kim-Eva Bauer en wordt getraind door Nico Hermans.

Trilan 8 valt onder dezelfde trainer en speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 5. Zij staan momenteel op een 7e plek in deze speelgroep. Dit team wordt gevormd door Miquel Waterreus, Jeroen van der Eerden, Koen Geuskens, Joris Demarteau, Amy Ruipers. Rachelle Jevsinak en Thiska Braad.

AVFA Financieel Advies is gelegen in Landgraaf in de wijk Hoefveld. De naam staat voor Ad Veldhuizen Financieel Advies. Ad Veldhuizen is thuis in het adviseren van onder anderen hypotheken, inkomen, vermogen, consumptief krediet, uitvaartverzekeringen en schadeverzekeringen. Hij hecht enorm veel waarde aan persoonlijke service en komt dan ook graag aan huis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op 19 november was de presentatie van de nieuwe shirts met het logo van onze sponsoren. Aansluitend speelde Trilan 7 de wedstrijd tegen BC Victoria 4. Ze wisten dit met een 5-3 overwinning af te sluiten. Trilan 8 speelde tegen BC Venray 2 maar moest deze wedstrijd helaas met 1-7 uit handen geven.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.