Landgraaf Koerier

Menu

Minister Van Engelshoven bezocht toekomstig Cultuurhuis Landgraaf

Enthousiasme over de plannen van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mevrouw Van
Engelshoven, bracht paaszaterdag een bezoekje aan de kerk Lichtenberg die Fanfare Eendracht binnenkort omtovert tot Cultuurhuis Landgraaf. Van Engelshoven vindt de nieuwe bestemming een prachtig initiatief.

Cultureel erfgoed meer ondersteunen. Dat was een belofte in het nieuwe regeerakkoord. Als voorbereiding op haar bezoek in Limburg heeft minister Van Engelshoven de provincie gevraagd om voorbeelden. En dan vooral voorbeelden waar het initiatief bij de burgers ligt. Met het hoogst aantal stemmen heeft de provincie het nieuwe Cultuurhuis als voorbeeld aangedragen. De gemeente, provincie, het kerkbestuur en Fanfare Eendracht gaven minister Van Engelshoven een warm welkom en lichtten de plannen toe. 

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.