Landgraaf Koerier

Menu

Rommelmarkt Bosweg Eygelshoven

Op zondag 6 mei van 10.00 tot 16.00 uur

Zin in een ouderwets gezellige Rommelmarkt? Kom dan zondag 6 mei naar Eygelshoven. De bewoners van de Bosweg in Eygelshoven organiseren voor de 27ste   keer een Rommelmarkt in hun straat. Van 10.00 – 16.00 uur staat de Bosweg weer vol met, door de verkopers zelf opgebouwde kraampjes.  De bewoners van de Bosweg willen, samen met familie, vrienden en bekenden, graag hun nog bruikbare spullen aan een nieuwe eigenaar helpen.  Dit alles tegen “onderhandelbare” prijzen. Professionele handelaren zal je niet aantreffen. De bewoners van de Bosweg zorgen ervoor dat het, zoals alle afgelopen jaren, weer een ouderwets gezellige rommelmarkt wordt. Zij nodigen je bij deze uit om gezellig te komen slenteren in hun straat en heerlijk  te snuffelen tussen de uitgestalde spulletjes. Als de weergoden meezitten zal het zoals de voorafgaande jaren weer een gezellige drukte worden. De toegang is zoals altijd gratis. Voor meer informatie 06-45324119.

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.