Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt een representatieve, gemotiveerde medewerk(st)er voor de frontoffice van de Vrijwilligerscentrale. Taken: inschrijven van nieuwe vrijwilligers en deze bemiddelen naar vrijwilligerswerk, administratieve werkzaamheden en onderhouden van contacten van bestaande en nieuwe vrijwilligersorganisaties.

- Arista Cura, een kleinschalige woonvorm van 10 personen, zoekt voor het kookteam iemand die graag mee wil helpen met koken en menu’s bedenkt.

-KWECOO is een kleinschalige woonvorm voor jong-volwassenen met een verstandelijke en /of zintuigelijke beperking en op zoek naar maatjes en activiteitenbegeleiders.

-Senior Web Landgraaf zoekt een SOOS-begeleider die mensen helpt mensen met vragen over gebruik van de computer, tablet, iPad of smartphone. SOOS staat voor Surf, Ontmoet en Ontdek Samen. Leden met een abonnement kunnen de SOOS elke ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en elke middag (behalve de woensdagmiddag) tussen 14.00 en 16.00 uur bezoeken.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.