Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Avond4daagse Landgraaf zoekt vrijwilligers voor 20, 21, 23 en 24 mei. Hekbewakers die ervoor moeten zorgen dat de deelnemers veilig kunnen wandelen, vrijwilligers voor het inschrijf/informatiepunt, voor de stempelposten en voor hulp op het plein bij opbouw, afbouw, begeleiding van activiteiten. Vrijwilligersvergoeding van €5,- per uur.

-Voetbalvereniging Abdissenbosch is op zoek naar een toezichthouder en een accommodatiebeheerder. Toezichthouder voor de wedstrijden die tevens verantwoordelijk is voor beheer en uitgifte van materiaal en lichte schoonmaakwerkzaamheden rondom kleedlokalen en de accommodatiebeheerder is verantwoordelijk voor het onderhoud van de velden en lichte snoeiwerkzaamheden. Hier staat een vergoeding tegenover.

-Scouting Pioniers Oude Mijnstreek zoekt vrijwilligers: jeugdleiders/sters voor de welpen (7-11jaar) en voor de scouts (11-15jaar) die de teams willen versterken met het voorbereiden en uitvoeren van uitdagende scoutingprogramma’s. Verder zoeken zij ook vrijwilligers voor een bestuursfunctie, een (mede)organisator van jaarlijkse activiteiten en een invalkracht..

- Bibliotheek Landgraaf zoekt taalvrijwilligers die affiniteit hebben met de Nederlandse taal en sociaal en empathisch ingesteld zijn voor één op één hulp of een kleine groep mensen. Doel: deelnemers helpen met beter leren spreken, schrijven, lezen en luisteren.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.