Landgraaf Koerier

Menu

Zonnepanelenproject Parkstad; al 3500 deelnemers

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Weet u nog niet hoe u dat moet organiseren of financieren? De Parkstadgemeenten, waar de gemeente Landgraaf deel van uit maakt, zijn twee jaar geleden gestart met een grootschalig zonnepanelenproject. Wellicht is dat de ideale oplossing voor u?

Ruim 1000 inwoners

In 2014 zijn wij, als gemeente Landgraaf, gestart met dit Zonnepanelenproject. Ondertussen is het project niet alleen door de Parkstadgemeenten overgenomen, maar ook door gemeenten in Brabant en zelfs Gelderland. In onze gemeente hebben sinds 2014 ruim 1000 inwoners deelgenomen aan dit project. In heel Parkstad is dat aantal zelfs opgelopen tot 3.500 deelnemers.

Volop voordeel

Dit project heeft voor u een aantal voordelen. De belangrijkste twee zijn; alles wordt voor u geregeld en voor de financiering sluit u een lening af tegen een lage rente met de gemeente Landgraaf. Alle particuliere woningeigenaren kunnen deelnemen (en zeker die met een smalle beurs), maar ook bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère.

Informatiebijeenkomst

Wilt u meer weten? Kom geheel vrijblijvend naar onze informatiebijeenkomst op woensdag 3 juli in de Pinkpopzaal in het Burgerhoes in Landgraaf (Sweelinckplein 1). De avond start met een inloop vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gemeente@landgraaf.nl onder vermelding van: Informatieavond Zonnepanelenproject Parkstad. Laat ook even weten met hoeveel personen u aanwezig bent. Wilt u vooraf al meer informatie, kijk op: www.zonnepanelenprojectparkstad.nl. Samen gaan we op weg naar een duurzaam Parkstad!

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.