Landgraaf Koerier

Menu

AFSLUITING VAN HET SEIZOEN BIJ ‘T BAKKES

Zondag 13 oktober zullen de vrijwilligers van ‘t Bakkes in Rimburg voor de laatste keer dit jaar vlaaien en broden bakken. Daarna moet u wachten tot ergens in april volgend jaar om zo’n vers gebakken stuk vlaai of snee Rimburgs brood te proeven. Dat is lang, verrekte lang, misschien wel te lang. Kom daarom op zondag 13 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur naar ‘t Bakkes en laat u van alles goed smaken: het stuk vlaai en de snee brood uit de hout gestookte oven, de aangename sfeer van een zondagmiddag waarop verder niets hoeft, de fijne omgeving en de mooie muziek vol kostbare herinneringen van het orkest Autumn Leaves. Alles bij elkaar meer dan genoeg voor een prachtige middag. Welkom, zondag 13 oktober. Wacht niet tot volgend jaar april, dat is veel te lang. Het is alleen zo dat het weer een beetje mee moet werken. Zou het regenen of te koud zijn, dan kan het niet doorgaan en moeten we allemaal wachten tot volgend jaar. Laten we het niet hopen. Kijk bij twijfel op de website: www.bakkesrimburg.nl.

‘t Bakkes Rimburg, Kapelweien 2d, Landgraaf.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.