Landgraaf Koerier

Menu

Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met gezondheid, zorg of een gezonde levensstijl!

Op zaterdag 2 november 2019 vindt een nieuwe editie van Parkstad Gezondheidsbeurs plaats. Parkstad Gezondheidsbeurs is dé gezondheidsbeurs voor jong en oud! De bezoeker wordt tijdens de beurs op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan honderd verschillende organisaties.

Breed aanbod Parkstad Gezondheidsbeurs

Op 2 november 2019 vindt Parkstad Gezondheidsbeurs plaats in een nieuwe opzet. Tijdens de beurs wordt er aandacht besteed aan onderwerpen als jeugd- en ouderenzorg, voedings- en bewegingsadvies, allergieën en (on)geneeslijke ziektes en andere onderwerpen op het gebied van gezondheid. Dit alles en meer is te beleven op Parkstad Gezondheidsbeurs 2019. Ongeveer 100 bedrijven en organisaties presenteren zich aan het publiek met een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg in de breedste zin van het woord.

Thema’s Parkstad Gezondheidsbeurs

Parkstad Gezondheidsbeurs is een beurs voor zowel jong als oud. Er wordt aandacht besteed aan diverse thema’s, waaronder zorg & welzijn, wellness & beauty, eten & drinken, wonen & leven en sport & leisure. Daarnaast komen onderwerpen als belangenbehartiging en leren & werken in de zorg terug.

Workshops, testen en metingen

Een bezoek aan de Parkstad Gezondheidsbeurs staat garant voor een veelzijdig, gezond en interactief dagje uit! Zo worden er tijdens de beurs presentaties en demonstraties aangeboden met uitgebreide informatie over diverse onderwerpen. Tot slot kunnen bezoekers actief deelnemen aan verschillende workshops, testen en metingen.

Belangenbehartiging

Verschillende organisaties die zich tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs presenteren geven hulp, advies of begeleiding. Patiëntenverenigingen en belangen- en vrijwilligersorganisaties geven voorlichting en steun aan mensen met een ernstige, chronische of levensbedreigende ziekte of aandoening. Het verwerken van het ziek zijn en het versterken van de mogelijkheden, de draagkracht en de onafhankelijkheid. Over hoe om te gaan met een ziekte of aandoening, een betere kwaliteit van leven, zelfredzaamheid van mensen en deelname aan de maatschappij.

 

 

Organisatie                                            Contactpersonen

Remcom projecten, productie en concepten                         Remco Mattaar                         Rob Opheij              

Akerstraat 24                                                                                 remco@remcom.nu                rob@remcom.nu

6411 HA Heerlen                                                                          06 28 52 86 55                        06 47 02 67 37

045 851 07 21                                                                            

www.remcom.nu                     

info@remcom.nu                                                      


Locatie                                                                      Info                          

Parkstad Limburg Stadion                                                           http://www.parkstadgezondheidsbeurs.nl/         

Roda JC Ring   1                                                                            https://www.facebook.com/ParkstadGezondheidsbeurs

6466 NH Kerkrade

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.