Landgraaf Koerier

Menu

Bezorging Gemindezake

De laatste edities van de themakrant van onze gemeente, de Gemindezake, worden op een andere manier bezorgd dan u van ons gewend bent. Onze vaste bezorger heeft aangegeven de kranten niet meer huis-aan-huis te kunnen bezorgen. Een probleem dat helaas in meer gemeenten speelt.

Twee edities in december

De twee laatste edities van dit jaar worden nu in een folie samen met het reclamedrukwerk huis-aan-huis bezorgd. Behalve bij de adressen waar een NEE-NEE-sticker of een NEE-JA- sticker op de brievenbus is aangebracht.

Dit is een oplossing die niet onze voorkeur heeft, maar voor nu de enige mogelijkheid is. Dat is ook de reden dat beide Gemindezake snel achter elkaar bij u in de bus vallen. De Gemindezake over de begroting van 2020 ontvangt u in het weekend van 14 en 15 december. Veiligheid is het thema voor de laatste Gemindezake van dit jaar en die kunt u in het weekend van 21 en 22 december verwachten. Wij zorgen ervoor dat de Gemindezake ook bij een aantal afhaalpunten neergelegd wordt. Ondertussen bekijken we hoe we de bezorging in het nieuwe jaar op een andere manier kunnen regelen.

 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.