Landgraaf Koerier

Menu

Laatste gemeentepagina’s

Op 1 januari 2020 stopt de uitgever van de ViaLimburg in alle gemeenten met de huis-aan-huisbezorging van het weekblad. Dit is een besluit van de uitgever van het blad. Tevens vervalt de editie Landgraaf. Wél verschijnt er een editie Kerkrade, Simpelveld en Landgraaf. Deze krijgt u niet meer automatisch thuisbezorgd. De uitgever zorgt ervoor dat u het weekblad bij verschillende afhaalpunten kunt ophalen. Abonnees van Dagblad de Limburger krijgen het blad wekelijks met hun krant mee bezorgd. 

Gemeentenieuws

Jarenlang hebben we u via onze gemeentepagina’s in de ViaLandgraaf van nieuws voorzien. We kochten daarvoor ruimte in bij de uitgever. Als gemeente willen we natuurlijk zo veel mogelijk inwoners informeren met ons gemeentenieuws. Doordat de huis-aan-huis bezorging nu wegvalt, kunnen we alles bij elkaar nog maar een kwart van onze huishoudens bereiken. Daarnaast wordt het publiceren in de nieuwe editie vanaf 2020 fors duurder. Door de combinatie van het kleine bereik én de stijgende kosten, maken we met ingang van volgend jaar geen wekelijks gebruik meer van de uitgave Kerkrade, Simpelveld en Landgraaf. Dit betekent dat er in principe geen gemeentepagina’s meer in te vinden zijn.

Onze communicatiemiddelen

Helaas kunnen wij er niets aan veranderen dat de ViaLandgraaf niet meer huis-aan-huis bezorgd wordt. Een ander weekblad is er in Landgraaf niet. U kunt onze informatie natuurlijk wel vinden op onze overige communicatiekanalen. Informatie die voor u persoonlijk bedoeld is, blijft u uiteraard per brief ontvangen.

Papieren middelen

Gemindezake, onze stadskrant maandelijks huis-aan-huis bezorgd

Bewonersbrieven, voor als er iets in uw buurt speelt

Digitale en social media

Website: www.landgraaf.nl

Facebook: gemeente Landgraaf

Twitter: @gem_landgraaf

Instagram: gemeentelandgraaf
LinkedIn: gemeente Landgraaf

Bekendmakingen

Officiële bekendmakingen publiceren we al vanaf 2014 verplicht op Overheid.nl bij ‘Bekendmakingen’ en wekelijks op onze eigen website www.landgraaf.nl. De verkorte weergave van de bekendmakingen op onze gemeentepagina was een extra service maar geen wettelijke verplichting.

E-mailservice bekendmakingen voor inwoners

Via de e-mailservice ‘Over uw buurt’ blijft u continu op de hoogte van bekendmakingen van de overheid en dus ook van gemeente Landgraaf. Kijk voor meer informatie op de website www.overuwbuurt.overheid.nl. Dit is een digitale service van de overheid. Via e-mail kunt u zich automatisch laten attenderen op bekendmakingen die u interessant vindt in uw gemeente, buurt of interessegebied.

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.