Landgraaf Koerier

Menu

vanHaren heropent haar deuren in Landgraaf

Op zaterdag 16 mei 2020 heropent vanHaren schoenen Landgraaf met trots haar deuren in winkelcentrum Op de Kamp. 

Met ruim 300 m2verkoopoppervlakte presenteert de vernieuwde vanHaren winkel ruim 10.000 paar schoenen. Filiaal Landgraaf voldoet volledig aan de maatregelen van de overheid ‘verantwoord winkelen’ en de richtlijnen van het RIVM en is voorzien van het nieuwe winkelconcept waarbij klantbeleving centraal staat. Filiaalmanager Natascha Maumair zegt; ‘Wat zijn we trots op onze nieuwe winkel. Wij kunnen niet wachten om onze deuren te openen en – op gepaste afstand – iedereen te verwelkomen”.

Verantwoord shoppen

In de nieuwe winkel in Landgraaf is bij de opening rekening gehouden met de noodzaak een veilige winkelomgeving te creëren zodat klanten verantwoord en veilig kunnen shoppen. Zo zijn er schermen geplaatst bij de kassa’s, wordt een beperkt aantal klanten tegelijkertijd toegelaten en worden strikte hygiënemaatregelen gehanteerd. Ook in deze bijzondere tijd blijft vanHaren zich ontwikkelen en onderscheiden op het gebied van service en persoonlijke aandacht voor de klant. In de nieuwe winkel in Landgraaf is een passcherm aanwezig waardoor op een verantwoorde en veilige manier bijvoorbeeld kindervoetjes kunnen worden opgemeten en schoenen kunnen worden gepast. 

Volop aanbod

Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom – vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, fashionable schoenen.

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.