Landgraaf Koerier

Menu

Alzheimer Parkstad on tour

 

In “Alzheimer Parkstad on tour” gaan Jolanda Boon (Casemanager dementie en ambassadeur als dementie verpleegkundige bij de V&VN ) en Math Gulpers (Voorzitter Alzheimer Afdeling Parkstad) met elkaar in gesprek over belangrijke en actuele onderdelen van de nieuwe zorgstandaard dementie. De nieuwe zorgstandaard dementie komt in de plaats van de zorgstandaard uit 2013 en is gemaakt door de belangrijkste beleidsmakers, waaronder Alzheimer Nederland, die bezig zijn om de zorg voor mensen met dementie te optimaliseren en bestaat uit nieuwe richtlijnen voor het bieden van goede zorg aan mensen met dementie en hun naasten.

Bij Weller in het Maankwartier waren wij te gast en de opnamen werden gemaakt door RTV Parkstad.

Van maandag 14 september tot 18 september a.s. wordt dit programma uitgezonden ‘s morgens om 10.00 en ‘s middags om 18.00 uur. Het programma duurt ongeveer 20 minuten en is te zien op Ziggo kanaal 43. Mensen die geen Ziggo hebben kunnen de uitzending later (na 18 september) zien op onze eigen site van Alzheimer-nederland.nl/regios/parkstad-limburg

 

Wij nodigen  u van harte uit om dit programma te bekijken.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u ons daarna, via het secretariaat  alzheimerparkstadlimburg@gmail.com , wilt laten weten hoe dit programma bij u is overgekomen en welke onderwerpen u graag besproken zou willen zien. 

Als u  de nieuwe zorgstandaard dementie zelf nog eens rustig wilt nalezen, kunt u deze vinden op onze site alzheimer-nederland.nl/regios/parkstad-limburg

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.