Landgraaf Koerier

Menu

Themawandeling georganiseerd door Service Gilde Landgraaf 

Op donderdag 1 juni 2023 organiseert Service Gilde Landgraaf een wandeling door de Teverenerheide. Het gebied grenst aan de Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. Samen vormen ze een groot natuurgebied in de zuidoosthoek van Limburg. En toch is de Teverenerheide een gebied met een eigen karakter. De wandeling voert langs een aantal mooie plassen, die voornamelijk ontstaan zijn door eerdere kleiwinning. De Teverenerheide heeft een open karakter afgewisseld met bospercelen. Onze gids Herman Langen weet (bijna) alles over de natuur in het gebied.

Op donderdag 1 juni a.s. om 09.00 uur wordt vanaf de Markt aan de Hovenstraat te Waubach per automobiel vertrokken naar de startplaats van de wandeling. Carpoolen is vanaf de markt mogelijk en wenselijk. Houd er rekening mee, dat de wandeling over Duits gebied loopt. Een identiteitsbewijs is gewenst.

Tijdige aanmelding bij het Gilde (e-mail: gildelandgraaf@gmail.com) of bij dhr. P. Kusters (tel. 045-5312629) is aan te raden in verband met de beperkte deelname. Deelname is kosteloos; een vrijwillige bijdrage is welkom. Ook in slechte weersomstandigheden, met uitzondering van stortregen, gaat de wandeling door.

Service Gilde Landgraaf wenst u veel wandelplezier toe.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.