Landgraaf Koerier

Menu

`kunsttentoonstelling

Begin dit jaar heeft Tobas Jeugdhulp de voormalige Nieuw Apostolische Kerk aan de Kaalheidersteenweg 150 in Kerkrade in gebruik genomen als activiteiten locatie. Er vinden hier trainingen plaats, oudercursussen, groepsbegeleiding, vergadering en leuke activiteiten voor jongeren die bij Tobas een vervangend thuis vinden. Tobas wil graag dat het kerkje een bredere, maatschappelijke functie krijgt en is daarom heel blij dat er voor de eerste keer een expositie gaat plaatsvinden.

Twee kunstenaars uit de regio zullen hun werken op 21 en 22 oktober in het kerkje exposeren, waarbij zij natuurlijk zelf ook aanwezig zijn. Jacques van Haalen, een gepensioneerde beroepsmilitair die actief is binnen de veteranenorganisaties van Parkstad. En Marja Knops, die werkt bij Tobas Jeugdhulp en heeft daarnaast haar atelier in Eygelshoven. De officiële opening van de expositie is meteen de opening van het kerkje voor het bredere publiek en vindt plaats op vrijdag 20 oktober voor genodigden, door de gemeente Kerkrade

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober is iedereen welkom om de tentoonstelling te bezoeken van 12 tot 17 uur.  Ook meteen een mogelijkheid om te zien hoe het kerkje er na de verbouwing uit ziet en natuurlijk staat de koffie klaar. Toegang is gratis.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.