Landgraaf Koerier

Menu

Jeu de Boulesclub opent het seizoen

Bij het begin van het buitenseizoen 2013 heeft de Jeu de Boules Club Streeperkruis het idee opgevat om een toernooi voor iedereen te organiseren. Jong en oud, kenner of amateur, iedereen is welkom op het toernooi dat wordt gehouden op 19 mei en aanvangt om 11.00 uur.

Gespeeld worden drie partijen en minimaal de eerste, tweede en derde plaats gaat met een prijsje naar huis. Voorwaarde is wel dat men zich van te voren heeft aangemeld, uiterlijk voor 12 mei aanstaande. Het is de bedoeling om maximaal tachtig personen te laten spelen. Door de organisatie wordt dan een mix gemaakt van leden van de vereniging met iemand die nog nooit heeft gespeeld.

Op de dag wordt voor een hapje en een aantal consumpties gezorgd door de JBC Streeperkruis en hiervoor wordt een bijdrage van € 5.00 gevraagd. Heeft ook u interesse om eens kennis te maken met het spel Jeu des Boules, geef u dan tijdig op via het mailadres taramuis@home.nl of via de telefoon op nr. 06-52644049. U krijgt van het bestuur dan de details van de dag toegestuurd.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.