Landgraaf Koerier

Menu

Viertal BC Trilan kranig in Tegelen

Daniëlle Olejniczak, Maud Overtoom, Veerle Wetzels en Servé Peulen van Badminton Club Trilan hebben deelgenomen aan het Junior Master toernooi in Tegelen. Onder U11 speelde Danielle hele mooie wedstrijden. Met haar mix partner Jeremy Omland (BC Good Luck) kwam ze tot de halve finale. Samen met Lotte Peulen (BC Olympia ‘56) speelde ze onder U13, maar hier lukte het de dames niet om een prijs te pakken. In de enkel speelde Danielle de finale tegen de eerste geplaatste dame Kim Fleuren. Er werd hard gevochten, maar toch verloor ze jammer genoeg deze wedstrijd met 22-20 en 23-21. Daniëlle behaalde een verdiende tweede plaats in de dames enkel.

Maud en Veerle speelde hele spannende wedstrijden onder U13. Beide dames hebben in het enkelspel één wedstrijd gewonnen en één wedstrijd verloren. Dit was jammer genoeg niet voldoende om poulwinnares te worden. In de dubbel speelde Maud en Veerle een driesetter en vochten voor ieder punt. De dames verloren met 23-21, 14-21 en 21-19. In de mix speelde Veerle samen met Gijs Duijs (Badmintonclub Oss) en behaalden de kwart finale. Maud en Veerle zijn weer een hele ervaring rijker en de volgende keer zit er zeker meer in.

Servé speelde onder U15 de enkel en behaalde de finale, maar hij moest genoegen nemen met een mooie tweede plaats. Hij verloor in twee sets van Boyd Brekelmans. In de dubbel met Vic Vinken (BC Olympia ’56) behaalde hij eveneens de finale. De heren moesten tegen Jorg van Beurden en Boyd Brekelmans, maar deze wedstrijd werd verloren met 21-15 en 21-11.

Servé zette weer 2 tweede plaatsen op zijn naam.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.