Landgraaf Koerier

Menu

Voetbalcorner 1 mei 2013

Uitslagen zondag jl: LHC-SVN 2-1; DVO-Schaesberg 1-4; Veritas-UOW’02 2-1; Passart/VKC-Kakertse boys 1-1; Zwart Wit-Sylvia 3-2; SCKR-Abdissenbosch 1-2; Hulsberg-Rimburg 1-1.

Programma donderdag 2 mei: SVN-Schaesberg; Klimmania-Abdissenbosch

Programma zondag 5 mei: LHC-Sittard; Schaesberg-Scharn; SVN-Vaesrade; UOW’02-de Ster; Kakertse Boys-ZwartWit’19; Abdissenbosch-RKDFC; Rimburg-Eikenderveld

Donderdagavond 2 mei is derby-avond in Landgraaf. SVN heeft de punten nog heel hard nodig. Schaesberg steekt bij winst de derde periodetitel in zijn zak. Spannend dus voor beide opponenten. En wat dan te denken van de zondag als SVN thuis speelt tegen directe degradatieconcurrent Vaesrade. Twee wedstrijden binnen een paar dagen in Nieuwenhagen die bol zullen staan van de spanning.

Voor het overige staan er geen spannende zaken meer op de rol en is het voor alle teams uithobbelen tot einde competitie. Daarna volgen dan nog enkele spannende weken in de overschrijfperiode en vervolgens voetbalvakantie totdat eind juli de eerste trainingsarbeid weer kan worden verricht voor de nieuwe competitie. Begin september gaat dan weer de competitie van start. Zo snel gaat het allemaal. Voordat je het weet is het alweer kerst.

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.