Landgraaf Koerier

Menu

Enthousiaste handballers gezocht

Sport je op dit moment niet of weinig, maar heb je zin om weer lekker actief te worden? Kom dan eens bij de handbalsport kijken. Ben je sportief, beschik je over (enige) balvaardigheid en een redelijke conditie: dan is Handbalvereniging BDC’90 is een gezellige en sportieve vereniging en op zoek naar jou! Voor onze club zoeken wij de echte sportievelingen, het aantrekkelijke van een dynamische sport als handbal is vooral de snelheid en de veelzijdigheid. Bovendien kan iedere speler vanuit zijn positie doelpunten scoren en elke speler is zowel aanvaller als verdediger.

Handbal is een teamsport en naast prestatie is recreatie en gezelligheid binnen deze actieve vereniging ook erg belangrijk.  De wedstrijden zijn bijna altijd op zondag. Om handbalclub BDC’90 te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe leden, zowel dames, heren als jeugd. Er is vooral behoefte meiden in de leeftijd van 17 en 18 jaar om het dames A-team voor komend seizoen te versterken. Belangstellenden kunnen op dinsdag en vrijdag komen kijken, van 18.00 tot 20.00 uur traint de jeugd en van 20.00 tot 21.30 de senioren. Op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er een trainingsuurtje voor de recreanten, bij de recreanten staat tijdens dit uurtje beweging en gezelligheid voorop.

Je kunt op proef meetrainen of gewoon een kijkje komen nemen. Wij trainen in sporthal Strijthagen te Landgraaf.  Na de zomerstop starten wij op 13 augustus  weer met onze trainingen. Wil je meer info over de trainingsuren of over BDC’90? Mail ons secretaris@hvbdc.nl   of kijk op onze website www.hvbdc.nl

BDC ’90 organiseert 17 en 18 augustus een tweedaags Beachhandbal toernooi. Het toernooi wordt ondersteund door Sport & Leisurepark  en de Nederlandse handbalbond NHV. Beachhandbal is de zomerse en relatieve nieuwe variant van het normale zaalhandbal. Met kleiner teams en eenvoudige spelregels is het ook voor mensen die nog nooit gehandbald hebben, een leuke manier om je eens lekker uit te leven op de beachvelden. Je denkt aan Scheveningen, maar je bevindt je daadwerkelijk tussen de heuvels in Zuid- Limburg. Het maakt niet uit of je met een sterk team aantreedt of met een gelegenheidsteam.

Het BDC beachhandbal toernooi is een Low Budget toernooi, want de kosten om deel te nemen aan dit evenement in Landgraaf hoeven de daadwerkelijke deelname van niemand in de weg te staan. Het toernooi is door NHV ook erkend als kwalificatietoernooi Beach Handbal Tour 2013-2014. Voor de spelregels zie de site van het NHV-Beachhandbal. U kunt hiermee eventueel strijden om de Nederlandse titel in uw klasse.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.