Landgraaf Koerier

Menu

Op zondag 7 juli Festival des Arts

 

Jörg Bäßler, die de beeldhouwkunst beoefent met de kettingzaag.

Jörg Bäßler, die de beeldhouwkunst beoefent met de kettingzaag.

Het Festival des Arts in Rimburg vindt dit jaar plaats op zondag 7 juli. Het festival trekt vele kunstenaars uit de wijde omgeving, die hun kunst aan het publiek zullen tonen.

In de kramen langs de rustieke hoofdstraat van Rimburg worden allerlei technieken getoond, zoals airbrush, edelsmeden, keramiek, viltkunst, raku, schilderkunst, papier- en woordkunst, textiel en zo voort. Diverse kunstenaars zullen ter plekke aan het werk zijn, zodat u het ontstaan van een kunstwerk kunt aanschouwen. Dit jaar komt Jörg Bäßler naar Rimburg, hij is sinds 1998 de weg van het houtbewerken en beeldhouwen ingeslagen. Samen met zijn kettingzaag maakt hij ter plekke van een boomstam een kunstwerk. kijk alvast op www.sculptor-art.de.

Daarnaast treden diverse artiesten op. De opening van het festival wordt gemarkeerd door Fanfare Victoria Rimburg. Ook verleent Koor Voyage weer zijn muzikale medewerking, evenals Accordeonist Jo Lahoye, buikdanseres Julia Blanche. Kinderen kunnen geschminkt worden, en handgemaakte orgeltjes zullen hun muziek ten gehore brengen.

Bij Gemeenschapshuis Der Eck zullen diverse coverartiesten  optreden, tot zelfs 24.00 uur.

Vergeet u ook niet een bezoekje te brengen aan de diverse opengestelde boerderijen en vooral niet om bij  De Dames van de KAV langs te gaan. Hun koffie en zelfgebakken koek en taart zijn het proeven waard.

De entree is zoals gebruikelijk gratis.

Jörg Bäßler, die de beeldhouwkunst beoefent met de kettingzaag.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.