Landgraaf Koerier

Menu

C1000 Eygelshoven sluit en wordt Jumbo

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Portbeemden 1 in Eygelshoven. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 1 februari zijn deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 19 februari zijn inwoners van Eygelshoven en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel.

De winkel telt straks bijna 900 vierkante meter vloeroppervlak. Het paradepaardje is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Ook kan men in de winkel terecht voor Limburgse streekproducten en is er een stomerijservice. Bij de servicebalie vinden klanten onder andere een OV-chip oplaadpunt en een geldautomaat.

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op  www.jumbowerkt.nl.

 

 

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.