Landgraaf Koerier

Menu

Nuijjoarstreffe Fanfare Eendracht N’hagerheide

Het is inmiddels niet meer weg te denken uit het rijtje jaarlijkse tradities rondom de jaarwisseling: oliebollen, vuurwerk, de Wiener Philharmoniker, het schansspringen, goede voornemens en het nieuwjaarsconcert van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide op de eerste zondag van het nieuwe jaar.

Dit jaar belooft dit Nuijjoarstreffe een extra bijzonder concert te worden. Niet alleen staan ook dit keer weer luistervriendelijke muziekwerken op het programma en laten alle geledingen zich van hun meest muzikale en grappige kant zien in een ongedwongen sfeer, dit hele concert staat in het teken van Oostenrijk en heeft als titel meegekregen ‘Januar Bierfest 2.0’ en deze versie zal te horen en te zien zijn.

Op zondag 5 januari om 11.00 uur begint het concert in Oostenrijkse stijl. De Stimmungskapelle Eintracht, Trommel Holzhacker Gruppe en de JugendMusiekverein treden op in Lederhosen en Dirndl.

Natuurlijk wordt het gezellig en zeker als ook U in gepaste kleding komt. De Getske Boys en DJ Hanzel dragen bij aan een morgen vol met zin en onzin. Je kunt ons vinden in de Sportzaal achter Zwembad In de Bende, Emmastraat 2 Landgraaf. Entree is gratis.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.