Landgraaf Koerier

Menu

KSV Simson wint van RC Hürth en degradeert niet

 Door een overwinning met 28-12 op TC Hürth heeft KSV Simson degradatie kunnen afwenden. Er waren nog veel toeschouwers  op deze laatste beslissende wedstrijd tegen degradatie afgekomen. Het is ook nog een zeer interessante  wedstrijd geworden waarbij beide ploegen volop vochten voor de overwinning. Simson had de ploeg tactisçh zeer goed opgesteld zodat een maximale score behaald zou kunnen worden. Na de weging bleek dat deze  keuzes voor Simson zeer goed hadden uitgepakt. Nu moest dat op de mat ook nog bewezen worden.

De start was meteen goed door overwinningen van Scott Geelen en Rick Hamaker dwong Guido Dickmeis na een 6 – 0 voorsprong tot opgave. De rest van het team putte hier veel zelfvertrouwen uit. Aram Arshakian won binnen twee minuten van Fenna Florian op touché. Rochel Gumuljo won met technisch overwicht met 13 – 0 van Burak Kurt. In een zeer interessante partij won Alex Paulanyi met 6 – 4 van Mahmuth Akbulut. Door deze  overwinningen ging Simson met een riante voorsprong de pauze in. Na de pauze werd de zege door een overwinning van Arslambek Goyguereev veilig gesteld.

Na zestien wedstrijden is een einde aan het seizoen gekomen. TV Essen Dellwig promoveert naar de 2e Bundesliga en RC Hürth degradeert naar de Verbandsliga.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.